úterý 5. července 2011

Plán!

   Mám obrovský plán. Spřádám ho od dnešních/včerejších 13:30, kdy mi začla v práci směna a já se snažila utýct svýmu narušenýmu myšlení a pseudosamotě. Věc se má takto: až získám 15. července svou nuznou výplatu, jejíž cifra se bude pohybovat kolem trapného jednoho tisíce českých korun, posplácím dluhy a budu naivně věřit, že zbytek peněz si schovám a do další výplaty mi zbyde. A potom, potom dospěju k prvnímu, velmi důležitému bodu svého plánu. Je to takový předbod, bez kterého by můj plán vůbec neměl smysl. Takže tedy potom, až potom, po tom, co 15. srpna dostanu červencovou výplatu, která by proti té červnové - dálibožíkompjůtr - měla být tak 6násobná, přejdu k (prvnímu) předbodu, což jest .... tramtadadá! .... koupím si foťák.

   Haha. A ne jen tak ledajaký! Polaroid, ten jediný a žádný jiný. No dobře, možná na něj mít peníze prostě nebudu, vezmu tedy zavděk nějakým starým analogem a bude :) Ovšem tak to určitě nedopadne, propadnu buď tomuto


nebo tomuto


   Kdyby někdo z mých pěti milých čtenářů nebo náhodných návštěvníků věděl, jak mi poradit ve výběru z těhlech dvou, velice bych to ocenila! Další podrobnosti k mému plánu později, nebo až potom. :)

10 komentářů:

  1. proč? ale taky se přiklánim spíš k němu..

    OdpovědětVymazat
  2. více se mi líbí:)

    OdpovědětVymazat
  3. já bych potřebovala poradit spíš co se technickejch parametrů a praktickýho využití týče, ale dík J :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sandrová, vole, to je geniální. Já bych pořád fotila a fotila, a pak bych s s těma fotkama co budou vypadávat vytapetovala pokoj. Ouch.

    OdpovědětVymazat
  5. Když ono, drahá, vosum takovejch fotek vyjde na pětsetpadesát káčé.. x(

    OdpovědětVymazat
  6. tak budeme krást. v penny.

    OdpovědětVymazat
  7. určitě ten vrchní, páč ten spodní mě pěkně děsí...

    OdpovědětVymazat
  8. tyjo, všechno je jinak. brzy přinesu nové zprávy :D

    OdpovědětVymazat