čtvrtek 25. srpna 2011

Mehehe

UPOZORNĚNÍ: Jestli vás nezajímá můj soukromej život... spíš bez jestli. Prostě text níže přeskočte rovnou na předposlední odstavec.

   Dlouho nic novýho, co? Hahaa, protože furt jedu party hard s manželkou a naší milenkou a tak. Ale to už jsem vám nedávno vysvětlovala jednou fotkou z tumlbru a ještě dřív taky odkazem na Iscream Dance Remix, ke kterýmu dělal klip Jan Gemrot.

   No prostě, dnes se nedozvíte nic zajímavýho, teda kromě toho, že vám na konec dám odkaz na něco hrozně krásnýho. Předtim si ale ještě musíte přečíst, že mi přišel Zenit, že jsem s nim byla u dědy a že mi slíbil, že mě naučí vyvolávat si doma čb fotky a že z toho mam hroznou radost. A že jsem v Marcu s Katkou potkala Štěpána a Zenit mu ukazovala a že mi ho pochválil a že z toho mam taky hroznou radost a že mi slíbil, že mě s nim naučí a vysvětlí mi časy a clony a nějaký diny nebo isa nebo všechno prostě, a že prej ho já pak budu učit vyvolávat ty černobílý fotky, a z toho mam vůbec strašně největší radost, jů prostě. A ještě musíte přečkat, než vám řeknu, že miluju Katku a že jsem s ní a Kájou a Ráďou a Tymmim a Kubou a Davidem a Dernym a chvíli i Kingem a Joukim měla úplně nejlepší party na střeše starý náchodský továrny, že jsem byla zkalená jak svině, dělala jsem s holkama Tymmimu k 19inám téměř striptýz a lesbi show, a taky že je to ale v pohodě, protože to si přece už určitě nikdo z nich nepamatuje. No ale bylo to nejlepší prostě a hotovo, sedět si takhle v noci na střeše jedný z nejvyšších náchodskejch budov, mít tam vodnici, spoustu vína a cigaret a svoje kamarády prostě JE nejlepší na světě.

   Tak jsem se vykecala a tady máte odkaz na stránky biggbossího lejblu, konkrétně na článek božskýho Vladimira 518, protože jeho vyjadřovací schopnosti bezmezně miluju, stejně tak jako rétoriku Daniela Ďurecha ejkejej Jamese Colea ejkejej již brzy Johna Vegabomba, kterej na stránky biggbossího lejblu poslední dobou příspívá docela často ejkejej šílený profesor Ďurech. No ale vo čem mluvim teď je článek Vladimíra Brože, takže dost. Tady je

http://www.biggboss.cz/news/983 
a enjoy.

   A taky mi Ráďa vysvětlil, že je nesmysl bejt frigidní, protože určitě brzo umřu, tak bych si ty poslední chvíle tady měla užít, tak asi seru na nějaký dospívání; až to bude nutný, přijde samo. :D

2 komentáře:

  1. ahoj! strašně se mi líbí tvůj blog díky za super odkazy a doufám že ti to psaní ještě dlouho vydrží! máš pěkný fotky. jestli chceš tak se koukni na můj blog - http://petrtylka.blog.cz/ :)

    OdpovědětVymazat
  2. tyjo, moc děkuju! :)) budu se snažit :)

    OdpovědětVymazat